Ulusal Zincir Mağazalar Saha Satış Müdürü-Kayseri

Anadolu Efes Türkiye

Kayseri

İş Yerinde

İş Yerinde

9 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

281 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

281 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Anadolu Efesli ol! 

Anadolu Efesli olmak ister misin? Hadi tanışalım!

Bulunduğumuz her yerde, ekonomiye, sosyal hayata, turizme, kültüre, sanata, tarıma, spora ve genç girişimcilere +1 değer katmak için çalışıyor, senin için keyif ve eğlence mayalıyoruz. Tüm bunları sevdiklerin ve arkadaşlarınla birlikte paylaştığın anları keyifli kılmak ve o anlarda yanında olmak istediğimiz için yapıyoruz.

Hikâyemiz 1969’da, İzmir’de açılan fabrikamızla başladı.

Bugün ise sektörümüzde dünyanın ilk 10 şirketinden biriyiz. 6 ülkede 21 fabrikamız, 5 malt ve 1 şerbetçiotu işleme tesisimiz bulunuyor. Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Gürcistan ve Moldova’da da pazar lideriyiz. Bizimle dünyanın 70’ten fazla ülkesinde karşılaşabilirsin!  

Anadolu Efes’te bir Ulusal Zincir Mağazalar Saha Satış Müdürüneler yapıyor?

•   Mağaza bazında ciro ve litrelerinin ürün detayında takibini yapar,
•    Sorumlu olduğu accountlarda promosyonel ve tanzim teşhire yönelik uygulamaların en iyi şekilde devam ettirilmesini sağlar,
•    Sorumlu olduğu müşteri aylık mutabakatların ve tahsilatların zamanında yapılması,
•    Mağazaları belirlenen frekanslarda ziyaret eder, problem çözücü rol oynar ve müşteri ilişkilerini maksimize eder. Bunun yanında Merkez depo tarzında çalışan müşteri var ise sipariş düzeyinde ilgilenir,
•    Sorumlu olduğu mağazalarda ürün penetrasyonunu takip eder.
•    Yıllık sözleşme koşullarının mağazalara uygulanmasını sağlar,
•    Aksiyon koşullarının (teşhir, raf vb.) mağaza içinde uygulanmasını takip eder. Aksiyondaki ürünlerin mağaza içi bulunabilirliğini (ek teşhir-raf) optimum düzeyde tutmak ve aksiyonların bölge hedefi ile tutarlı olması için yönlendirme yapar.
•    Mağaza müdürlerine yeni ürün, marka promosyonu vb. prezantasyonları yapar. Pazarlama promosyonu için mağazalarda genel ortamı hazırlar, kontrol eder, problem çözücü rol oynar. Promosyon hedefine yönelik nokta önerisi yapar.
•    Kendisi, tanzim-teşhir temsilcileri için rut planlarını hazırlayıp güncel tutarak onları yönetir
•    Ajansa bağlı tanzim-teşhir ve promosyon elemanlarına gerekli olan operasyonel eğitimi ve satış eğitimini "iş üzerinde eğitim" prensibi ile verilmesini takip eder (Gelişim ve Eğitim Müdürlüğü ile koordineli) ve ulusal promosyonların bölgesel uygulamalarını yapar, kontrol eder.
•    Temel fonksiyonlarda belirlenen sorumlulukları, bağlı olduğu  Ulusal Zincir Mağazalar Saha Satış Müdürüne rapor eder. 
•    Mağaza içi yerel aktivitelerin kontrolünü yapmak,
•    Mağaza detaylı, ürün bazlı detaylı raporları  Ulusal Zincir Mağazalar Saha Satış Müdürüne göndermek,
•    Müşteri faturalarının zamanında kesilmesi için bayi/distribütör iade faturalarının hızla muhasebeleşme sürecinde etkin rol oynar.
•    Tüm bu temel fonksiyonlar ile ilgili görev yükümlülükleri, şirketimizin tabi olduğu  her türlü sektörel mevzuat ve kararlara, Rekabet mevzuatı ve kurul kararlarına uygun ve uyumlu olarak yerine getirmek.
 

Bir Ulusal Zincir Mağazalar Saha Satış Müdürü'nde ne gibi özellikler arıyoruz?
 
•    Lisans mezunu,
•    MS Office uygulamalarına hâkim,
•    Stratejik düşünme ve ticari farkındalık becerisi yüksek,
•    Güçlü iletişim becerilerine sahip,
•    Seyahat engeli olmayan,
•    Kayseri'de ikamet eden / edebilecek.

 

Anadolu Efes’te seni neler bekliyor?

Farklı bakış açılarını zenginlik olarak kabul eden bir çalışma ortamında gelişmeye, birbirinden öğrenmeye, farklı kültürlerle ortak değerler yaratmaya, yeniliklerden ilham almaya ve ilham vermeye artı bir değer katacağın günler seni bekliyor!

Nasıl işe alım yapıyoruz?

Bizler Anadolu Efes’te dil, din, ırk, yaş, etnik kimlik, cinsel yönelim ve cinsiyet ayrımı gözetmeden ölçülebilir testler, iş tanımına uygunluk ve yetkinlik bazlı iş görüşmesi aşamalarıyla işe alım yapıyoruz.  

Bu pozisyonun sana uygun olduğunu düşünüyorsan, başvurmanı ve Anadolu Efes ailesine +1 değer katmanı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Saha Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Müdürü Saha Satış Müdürü Maaşları Saha Satış Müdürü Nasıl Olunur? Saha Satış Müdürü Nedir? Saha Satış Müdürü İş İlanları

Hızlı Tüketim Malları

Hakkımızda

Anadolu Grubu bünyesinde 1969 yılında İstanbul ve İzmir’de iki fabrika ile yola çıkan Anadolu Efes, 2015 itibariyle 6 ülkeye yayılan 15 bira ve 6 malt

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

AG PEOPLE FIRST PLATFORMU ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİİşbu Kişisel Verilerin İşlenmesine Dair Aydı

Detaylı Bilgi

Anadolu Efes Türkiye İş İlanları

Saha Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Müdürü Saha Satış Müdürü Maaşları Saha Satış Müdürü Nasıl Olunur? Saha Satış Müdürü Nedir? Saha Satış Müdürü İş İlanları